Două personalităţi sportive ale României au devenit cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău

0
963
sursa foro: facebook.com/petreemanoil.neagu

 

De Sfântul Nicolae, două personalităţi sportive ale României au devenit cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău. Este vorba despre fostul tenismen Ilie Năstase și de Valeriu Argăseală, președintele clubului FCSB.  La eveniment au participat numeroşi fani ai celor doi, dar şi alţi invitaţi.

La Buzău, un club profesionist de tenis va purta numele lui Ilie Năstase.Atmosfera de sărbătoare la Consiliul Judeţean Buzău, de Sfântul Nicolae. Ilie Năstase, unul din cei mai îndrăgiţi tenismeni din lume, și Valeriu Argăseală, președinte al clubului FCSB au primit titlul de cetăţean de onoare al județului Buzău. Cei doi au primit cu mare bucurie şi emoţie distincţiile oferite de Consiliul Judeţean Buzău.

Moș Nicolae nu l-a uitat nici pe președintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu. El a primit de la Valeriu Argăseala un echipament sportiv de la FCSB, dar şi o minge cu semnăturilor jucătorilor steliști.La eveniment au participat numeroși fani ai celor doi, dar și alți invitaţi. Alături de președintele FCSB, Valeriu Argăseală a ţinut să fie şi fostul său professor de matematică.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Buzău aau propus ca un club profesionist de tenis de câmp din Buzău să poarte numele celui mai mare jucător de tenis român, Ilie Năstase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 67