FESTIVALUL DANSULUI TRADIŢIONAL

0
1020

 

Sute de dansatori, îmbrăcaţi în porturi populare specifice ţărilor din care provin, vor poposi la Râmnicu Sărat, în weekend! Ei vor putea fi admiraţi la paradele, ce se vor avea loc în centrul oraşului şi vor susţine adevărate spectacole pe scena Centrului Cultural. Evenimentul are loc în cadrul celei de-a cincea ediţii a Festivalului internaţional de dans tradiţional.

Sute de dansatori, din noua tari, vor ajunge la Rm. Sărat începând de vineri după-amiaza. De la ora 17.00, aceştia vor participa la o paradă, în cadrul căreia îşi vor prezenta costumele tradiţionale. Ei se vor deplasa din centrul municipiului către Centrul Cultural, unde ulterior vor susţine un spectacol. Dacă în anii trecuţi, spectacolele au fost organizate în fata Primăriei, anul acesta locaţia a fost schimbată, din cauza vremii ploioase.

Festivalul internaţional de dans tradiţional va continua şi sâmbăta seara la Rm. Sărat. În cadrul spectacolului ce va începe la ora 18, vor evolua formaţii populare din: Polonia, Turcia, Lituania şi România.

Ediţiile precendente ale Festivalului Internaţional de Dansuri Folclorice Plaiurile Mioriţei au fost un real succes la Rm. Sărat, iar organizatorii se aşteaptă şi în acest an la un număr mare de participanţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =