Parcările de reședința sunt la mare căutare la Râmnicu Sărat

0
1229

În primele trei luni ale anului, 75 la sută din cele aproximativ 2.500 de locuri de parcare de reşedinţă au fost închiriate. Jumătate din locurile rămase libere de la cei care nu şi-au mai reînnoit contractele au fost au fost închiriate deja altor cetăţeni.

Lipsa unui loc de parcare tinde să devină o problemă şi la Rm. Sărat, în condiţiile în care numărul maşinilor este în continuă creştere. O ştiu şi proprietarii de autoturisme din oraş, care în primele trei luni ale anului s-au grăbit să îşi plătească taxa de închiriere. Până la termenul limită, 1 martie, majoritatea parcărilor de reşedinţă au fost ocupate.

Începând cu 1 martie, societatea Acvaterm, din Rm. Sărat, a trimis notificări celor care deţin un loc de parcare pentru a clarifica dacă mai doresc prelungirea contractului sau dacă locul poate fi atribuit altcuiva. Aproape jumătate dintre locurile rămase libere au fost închiriate deja altor cetăţeni.

Cetăţenii care doresc un loc de parcare de reşedinţă trebuie să se adreseze societăţii Acvaterm pentru a vedea dacă în zona în care locuiesc mai sunt locuri libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 90