SECȚIE REABILITATĂ

0
995

Investiție importantă şi absolut necesară, prin care pacienții cu boli dermato-venerice din judeţul Buzău vor beneficia de cele mai bune condiții de tratament și îngrijire. Este vorba despre reabilitarea termică cu bani europeni a clădirii Secției Dermato-Venerice a Spitalului Județean Buzău, din incinta Spitalului de Boli Infecțioase. Reabilitarea clădirii va dura  cel târziu până în 2023 și va costa aproape 2 milioane de lei.

Una dintre secțiile exterioare ale Spitalului Județean Buzău intră în reabilitare. Este vorba despre clădirea Secției Dermato-Venerice, din incinta Spitalului de Boli Infecțioase  Gârlași. Consiliul Județean Buzău a semnat,  astăzi, proiectul cu finanțare europenă în valoare de  aproape 2 milioane de lei, din care contribuția instituției  este de 2 la sută.

Termoizolarea exterioară a clădirii Secţiei de boli dermato-venerice nu presupune doar o anvelopare propriu-zisă, ci şi o serie completă de lucrări, ce vor reduce automat costurile de întreţinere și consum de energie termică.

Secţia de boli dermato-venerice funcţionează din 2007 într-un spatiu în care  a funcționat compartimentul pentru copii al Sectiei de Boli Infectioase. Cladirea este foarte veche și nu a intrat niciodata într-un proces de reabilitare si modernizare complexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 36 = 41