DEZVĂLUIRI DESPRE D.N.A.

0
1145

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că, după dezvăluirile făcute cu o seară în urmă privind activitatea DNA Ploieşti, „încep să apară tot mai multe dovezi privind existenţa statului paralel”. Dragnea susţine că, dacă aceste afirmaţii se dovedesc adevărate, „atunci există elemente de poliţie politică”. Potrivit unor înregistrări realizate de fostul deputat Vlad Cosma, la DNA Ploieşti ar fi fost fabricate dosare la comandă împotriva fostului premier PSD Victor Ponta şi a fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă.

Au apărut inregistrări-şoc care arată că la unitatea de elită a DNA, cea din Ploieşti, s-au fabricat dosare la comandă împotriva fostului premier PSD Victor Ponta şi a fostului deputat PSD Sebastian Ghiţă, prin şantajarea în anul 2015 a deputatului PSD Vlad Cosma. Acesta a fost pus să facă un denunţ şi să fabrice probe împotriva colegilor săi de partid şi Parlament. În urma acestor dezvăluiri, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că „încep să apară tot mai multe dovezi privind existenţa statului paralel”.

Trebuie făcută o anchetă rapid şi stabilit dacă probele şi dezvăluirile sunt adevărate şi par adevarate şi trebuie luate măsuri imediate pentru ca astfel de practici să nu se mai întâmple în România. Dacă ceea a mai apaăut în lunile trecute, în anii trecuţi, în spaţiul public, se dovesc a fi adevărate noi avem elemente clare de poliţie politică în România şi după inspecţia judiciară nu poate fi vorba doar de abateri disciplinare.” a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu cu privire la afirmaţiile fostului deputat Cosma iar Consiliul Superior al Magistraturii cere verificări in acest caz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 33 = 43