BREAKING NEWS: ACCIDENT SPECTACULOS ÎN CONSTANȚA

0
1140

Autor: Daniel Țigleanu

    În urmă cu puțin timp, pe Drumul Județean 228, între localitățile Dorobanțu Gară și Culmea s-a produs în eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR. Nu se cunosc exact care sunt cauzele acestui eveniment rutier însă se pare că vinovat ar fi șoferul autoturismului care ar fi intrat în TIR. Impactul a fost atât de violent încât autoturismul s-a răsturnat în șanț. Din primele date, se pare că două persoane erau încarcerate.

      Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Dobrogea” al județului Constanța, Plt. maj. Anca Chiriță ,, accidentul s-a soldat cu două victime, bărbați. Ambii erau conștienți, unul a suferit un traumatism membru inferior și un traumatism cranian, iar celălalt un traumatism coloană cervicală”.

      Până la sosirea echipajelor de intervenție, cei doi au fost scoși din autoturism de martorii accidentului. Unul dintre aceștia a sunat la 112 și a anunțat că în urma incidentului s-a semnalat fum ieșind dintr-un autovehicul. Echipajele de pompieri sosiți la locul intervenției au încercat să izoleze zona pentru evitarea unui eventual incendiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 28