SIMONA HALEP CALIFICATĂ ÎN SFERTURILE U.S. OPEN

0
1187

Autor: Newss.ro

    Simona a câștigat, luni, scor 6-2, 7-5, meciul disputat cu Carla Suarez Navarro din Spania, în optimile turneului de Grand Slam de la US Open, dotat cu premii totale în valoare de peste 22 de milioane de dolari. Partida dintre cele două sportive a durat o oră și 38 de minute. Halep a început foarte bine primul set și a condus cu 3-0, după două break-uri.

    La scorul de 4-1, sportiva din Constanța și-a pierdut serviciul, dar a revenit imediat și a făcut rebreak. În final, Simona s-a impus, scor 6-2. Actul secund a început la fel de bine pentru Halep, care a reușit să câștige contra serviciului în game-ul trei, la scorul de 1-1, dar a fost egalată imediat de Suarez Navarro. Halep a ajuns rapid la 5-3, însă, după o pauză de vestiar a sportivei din Spania, a pierdut avantajul.

    A reușit un break la scorul de 5-5 și a luat din nou avantaj, urmând la serviciu. În final, jucătoarea de 24 de ani a câștigat și setul doi, scor 7-5. În turul următor, Simona, favorita numărul cinci a turneului de la US Open o va întâlni pe liderul mondial Serena Williams. Pentru calificarea în sferturile de finală, Halep va încasa un cec în valoare de 450.000 de dolari și 430 de puncte WTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 2 =