What’s Up s-a căsătorit!

0
1433

Cununați de Andra și Cătălin Măruță, care le-au fost alături încă de când s-au cunoscut, What’s Up și aleasa lui, Simina, au avut mari emoții la nunta lor.

Mirele, foarte credincios, a pupat icoanele, iar soția sa a plâns în biserică. Cununați de Andra și Cătălin Măruță, care le-au fost alături încă de când s-au cunoscut, What’s Up și aleasa lui, Simina, au avut mari emoții la nunta lor. Mirele, foarte credincios, a pupat icoanele, iar soția sa a plâns în biserică. Într-un loc încărcat de istorie, Marius Ivancea, solistul ce s-a făcut cunoscut drept What’S Up, s-a căsătorit civil și religios cu aleasa sa. După trei ani de cereri în căsătorie în cele mai romantice și publice locuri posibile, Simina Costea, iubita lui și cea care îi este manager, a acceptat să-i poarte numele soțului său.

Având sute de invitați și nași cu patalama, este vorba de popularii Andra și Cătălin Măruță, locul convenției legale a fost unul special, un palat istoric situat la 20 de kilometri de București, pe pajiștea căruia mirii și-au jurat credință veșnică în fața unei capele medievale veche de 150 de ani.

Autor: Silvia Bunică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 29