TRAFICANȚI DE DROGURI ARESTAȚI DE D.I.I.C.O.T. CONSTANȚA

0
1347

Autor: Newss.ro

      Poliţiştii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. Constanţa au efectuat, la finele lunii iulie a acestui an, 24 de percheziţii domiciliare în județ, pentru destructurarea unor grupări specializate în trafic de droguri, formate din 22 de persoane.

     În urma acțiunii, s-au ridicat 2,5 kilograme de materie vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, 500 de grame de marijuana și peste 40 de comprimate de Xanax, cocaină și MDMA, precum și seminţe de cannabis, cântare electronice, grindere, un pistol cu încărcător, 6 cartușe cu bile, două cartuşe pentru armă letală, deținute ilegal, telefoane mobile, medii de stocare, precum și 40.825 de lei şi 490 de euro. 9 dintre membrii grupărilor suspectate de trafic cu droguri au fost arestați pentru 30 de zile.

       În urma anchetelor derulate de ofițerii și procurorii D.I.I.C.O.T. Constanţa s-a constatat că de la începutul anului 2016, suspecții s-au constituit în două rețele de distribuție a drogurilor de risc și de mare risc, respectiv a substanțelor susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 4