CORINA ȘUTEU AR PUTEA FI NOUL MINISTRU AL CULTURII

0
1346

Autor: Newss.ro

          Premierul Dacian Cioloș a semnat revocarea lui Vlad Alexandrescu din funcția de ministru al Culturii. De asemenea, ,,am trimis astăzi domnului președinte Klaus Iohannis propunerea pentru numirea în funcția de ministru al Culturii a doamnei Corina Șuteu, în dorința de a continua procesul de reformă” se arată în comunicatul Guvernului României.

          În ianuarie 2016, Corina Şuteu, expert în politici culturale şi unul dintre foştii directori ai Institutului Cultural Român din New York, a fost numită secretar de stat la Ministerul Culturii printr-o decizie semnată de premierul Dacian Cioloş.

          Corina Şuteu şi-a început cariera în calitate de critic de teatru în România. În 1991, a devenit director UNITER, iar în 1995 a devenit director al Mastere Specialisee Europeen en Management des entreprises culturalles (Dijon, Franta) şi preşedinte al Forumului reţelelor culturale europene. În 1998 a fondat asociaţia ECUMEST. A ocupat funcţia de director al Institutului Cultural Român din New York în perioada 2006 – 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 29