ALINA SORESCU, MARI EMOȚII ÎNAINTE DE NAȘTERE

0
1795

Autor: Silvia Bunică

       Cântăreața și soțul ei, Alexandru Ciucu, se pregătesc intens pentru marele moment al venirii pe lume al celui de-al doilea copil, iar emoțiile încep să crească. ”Perioada cea mai grea a sarcinii este acum, la final. În ultimele săptămâni este și burtica la cea mai mare dimensiune, este și nerăbdarea întâlnirii. Sunt puțin mai relaxată fiind a doua sarcină, dar tot m-au cuprins emoțiile și grija de a fi totul pregătit pentru al doilea bebe”, a declarat mămica.

       Alina va naște prin cezariană, însă până atunci și-a luat soțul la cele mai mult dintre ecografii. ”De-a lungul celor 8 luni și ceva de până acum am fost la multe ecografii pentru a monitoriza dezvoltarea bebelușului, iar la unele dintre ele m-a însoțit și Alexandru. Evident că la prima a fost momentul cel mai intens, dar și spre final e o experiență interesantă pentru că îi vezi mânuțele, piciorușele, fața deja conturată și te întrebi cu cine seamănă. Cred că pentru bărbați este foarte util să își însoțească partenerele, pentru a intra în atmosferă, pentru a conștientiza miracolul care urmează să se întâmple. Până la urmă noi, ca femei, avem avantajul unei legături mult mai strânse cu bebelușul care crește în pântece, așa că trebuie să îi învățam și pe EI să devină tați”, a mai spus cântăreața, printre altele.

       Artista știe că va naște la sfârșitul lunii aprilie, cel târziu în primele zile din mai și ca o mămică prevăzătoare ce este, a pus pe listă toate obiectele necesare în următoarea perioadă, după care le-a așezat în geanta cu care va merge la spital. Completarea o va face în funcție de…condițiile meteorologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 1 =