CUM SĂ STRĂLUCIȚI ÎN LUMINA REFLECTOARELOR ?

0
2588

Autor: Silvia Bunică

        Dacă pe lista dumneavoastră de priorităţi pe 2016 există şi o schimbare de look sau un eveniment la care trebuie să aveți o coafură perfectă, atunci interviul realizat cu hairstilistul Gabriela Paraipan despre tendinţele noului sezon în materie de culori de păr și tunsori se potrivește perfect. Ce recomandări are buzoianca, dar și la ce se gândește atunci când pe scaunul său se programează o mireasă, aflați acum, direct de la specialist.

Silvia Bunică: Ce schimbări de look-ul ne propuneți în aceste luni, ca să întâmpinăm vara cum se cuvine?

Gabriela Paraipan: Până la vară suntem în pragul  sărbătorile pascale iar femeile deja încep cu schimbările. Încă recomand culorile tari, intense, de roșu, albastru, verde, portocaliu vs. culori pastelate, roz, pal bleu, verde mentă, piersiciu! Asta pentru femeile mai îndrăznețe! Dar nu scoatem din paletă nici nuanțele de natural care încă sunt la modă. Adăugăm jocul cu nuanțe de gri, de la deschis până la cel mai închis și avem look-ul perfect!

S.B.: Dar în materie de tunsori, mai optăm pentru asimetric, volum?

G.P.: Tunsorile asimetrice, cu volum, în combinație cu nuanțele de mai sus este alegerea perfectă!

S.B.: Evenimentele private încep să apară, vin și pretențiile și ideile clientelor, ce coafuri și trend-uri veți realiza în aceste weekend-uri?

G.P.:  Am încercat mereu să îmbin tema nunții, rochia și stilul miresei cu o coafură bine aleasă! Cocuri netede sau voluminoase, cosițe franțuzești, bucle lăsate sau prinse în coc tendințele anilor ’40! Cosițe ori noduri boeme, cocuri îndrăznețe, toate evident accesorizate cu flori, pietre, dantelă. Dar repet, totul depinde de tema evenimentului cât și de stilul miresei!

S.B.: Vine căldura, podoaba capilară ne va transpira din ce în ce mai des, ce tratamente sau tunsori ori coafuri ne recomandați ca să ne iasă din grijă stresul că vom avea un păr dificil și rebel în sezonul cald?

G.P.: În sezonul cald ar trebui să avem o atenție deosebită în ceea ce privește îngrijirirea părului! Și spun hidratare! Hidratare! Hidratare! Protecție și neapărat tuns la timp! Iar pentru menținerea culorii, nuanțare, băi de culoare, pigmentare la 2- 3 săptămâni, după vopsitul propriu zis!

S.B.: Dupa portocaliu, marsala și gri, la ce să ne mai asteptăm în materie de schimbări, ca și putere a exemplului în ceea ce vă privește?

: În ceG.P.ea ce mă privește, niciodată nu-mi fac planuri, toate deciziile le iau pe moment în funcție de stare și idei ! Nu cred că este vreo culoare sau tunsoare să n-o fi purtat-o. Dar nu-i nici cea mai mică problemă. Le inventez, le creez! Cu curaj și bun gust!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 + = 48