Bogdan Dinu urcă în ring, în Gala „Careul de ași”

0
1943

„O victorie ar fi foarte importantă, pentru că m-ar aduce mai aproape de un meci de centură”

          Bogdan Dinu revine în ring pentru al 15-lea meci la profesionism în gala care va avea loc vinerea aceasta, la Circul Globus din Capitală. Supergreul buzoian, neînvins până acum, va boxa cu Marino Goles, supranumit „Bestia din Croaţia”, un pugilist în vârstă de 36 de ani, care a susţinut până acum 25 de partide la profesionişti, din care a câştigat 20 (18 prin KO) şi a pierdut 5 (4 prin KO). Main-eventul galei de vineri este meciul dintre Viorel „Bombardierul” Simion şi Alexander Miskirtchian pentru titlul IBF intercontinental la categoria pană, pe durata a 12 reprize. Ceilalţi doi români care vor boxa în cadrul galei „Careul de Aşi” sunt Cristian Ciocan, care îl va înfrunta pe britanicul Michael Sprott. şi Cezar Juratoni, care va boxa cu pugilistul maghiar Zoltan Csala. Într-un scurt interviu acordat în exclusivitate săptămânalului „Scurt pe 2”, pugilistul buzoian Bogdan Dinu prefațează partida dificilă pe care o va avea vineri seară, în cadrul Galei „Careul de ași”.

 Reporter: Ce știi despre croatul Marino Goles, adversarul pe care îl vei întâlni vineri seară?

Bogdan Dinu: Este un boxer cu 20 victorii și 5 înfrângeri, un palmares foarte bun. Va trebui sa fiu atent. Sigur e periculos pentru că are multe meciuri câstigate prin KO. De asemenea, are meciuri pentru centură în palmares, așa că mă așteaptă un meci greu. (poza medalion cu marino goles)

 Rep.: De când ai început pregătirea pentru acest meci și unde te-ai antrenat? Știu că ai fost și în Finlanda de curând!

B.D.: Mă pregătesc pentru acest meci din data de 3 ianuarie. M -am antrenat foarte mult la Buzău, dar și la București. Până duminică, am stat 10 zile si în Finlanda, unde m-am pregătit cu unul din cei mai buni grei din lume, Robert Helenius.

Rep.: Cât de importantă ar fi pentru tine o victorie în acest meci, împotriva croatului Marino Goles?

B.D.: O victorie ar fi foarte importantă, pentru că m-ar aduce mai aproape de un meci de centură pe care mi-l doresc foarte tare.

Rep.: Vor fi mulți buzoieni, vineri seară, sa te urmărească la Gala „Careul de Ași” de la Circul Globus?

B.D.: Familia mea va fi acolo și, de asemenea, foarte mulți prieteni. Pe această cale vreau să le mulțumesc că vor fi alături de mine. Mă motivează enorm să îi știu acolo!

Rep.: Am înțeles că s-au vândut toate biletele pentru gala de vineri seară. Cum va fi să lupți într-o sală cu peste 2000 de spectactori?

B.D.: Va fi o noapte incendiară, cu multe meciuri bune. Vă dați seama că este foarte frumos să boxezi într-o sală plină, care să te susțină și să te aclame. Mă voi ridica la înălțimea publicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =