O ADOLESCENTĂ DIN BUZĂU A REUȘIT SĂ DEVINĂ CELEBRĂ DUPĂ CE A FĂCUT UN PICTORIAL INCENDIAR CHIAR ÎN FAȚA MĂNĂSTIRII CIOLANU

0
685

Scandal uriaș iscat de o adolescentă din Buzău, după ce a făcut un pictorial incendiar chiar în fața Mănăstirii Ciolanu. Este vorba despre o elevă în clasa a douăsprezecea de la un cunoscut liceu din Buzău, care a încercat să iasă din anonimat, fotografiindu-se îmbrăcată sumar, cu o pușcă automată în mână, în fața mănăstirii. Fundalul ales de tânără pentru cele mai multe imagini sunt porţile sculptate de la intrarea în complexul monahal. Într-una dintre fotografii apare însă şi clopotniţa, semn că modelul în costum de baie şi fotograful ei au pătruns în incinta mănăstirii.
Imaginile cu adolescenta circulau deja pe Facebook, unii considerându-le fotografii artistice reușite. Alții, dimpotrivă, le-au etichetat drept mai puțin potrivite ori chiar indecente. La scurt timp după apariţia fotografiilor în presă, protagonista controversatei şedinţe foto a restricţionat accesul la contul său de Facebook, unde postase imaginile. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Buzău s-au autosesizat şi încearcă să afle dacă fata din fotografii este, într-adevăr, elevă. Mănăstirea Ciolanu este o mănăstire de călugări ortodocși din județul Buzău, aflată în imediata apropiere a Taberei de Sculptură de la Măgura, pe versantul sudic al dealului Ciolanu, către pârâul Nișcov. Mănăstirea este atestată din secolul al XVI-lea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 40 = 47