PRIMĂRIA BUZĂU RĂSPUNDE ADRESEI TRANSMISE DE PREFECTURĂ, PRIVIND DISCONFORTUL TERMIC DIN UNELE SECȚII DE VOTARE DIN ORAȘ

0
610

Ca urmare a adresei trimise Primăriei Buzău de către prefectul Carmen Ichim, conducerea administrației locale anunță că în urma verificărilor efectuate a reieşit că distribuirea agentului termic este uşor deficitară, doar la secţiile de votare de la Colegiul Economic şi la Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul”, precum şi la o singură secţie de votare din cele 4 organizate la Colegiul Naţional Pedagogic „Spiru Haret”.

,,Vă informez că s-au luat măsuri imediate prin dotarea cu aeroterme a secţiilor amintite, pentru îmbunătăţirea confortului termic. Din informarea scrisă făcută către mine, de conducerea RAM Buzău, a reieşit că sistemul centralizat de furnizare a agentului termic, în întreg municipiul Buzău, funcţionează la parametri optimi şi nu avem nicio altă sesizare”, anunță într-un comunicat primarul Constantin Toma.

Reamintim că în această dimineață, președinții secțiilor de votare de la Colegiul Economic şi la Seminarul Teologic Ortodox „Chesarie Episcopul” au anunțat Biroul Electoral Județean cu privire la faptul că în sălile de clasă este frig ceea ce le crează discofort termic membrilor secției. Prefectura Buzău a dispus trimiterea unor calorifere și aeroterme pentru a mai remedia din problemă. Totodată instituția amintită a transmis două adrese către RAM Buzău și municipalitate să ia măsuri urgente de rezolvare a acestei probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =