Protestatari PSD : „Mergem la București să schimbăm Guvernul

0
1165

Peste o sută de mii de membri şi simpatizanţi PSD, sosiți din  toate regiunile ţării, s-au strâns sâmbătă seara în Piaţa Victoriei din Capitală. Din municipiul Buzău,12 autobuze cu social-democrați au plecat catre București. Mulți dintre  protestari, însă, erau persoane care nu prea știau pentru ce participă la protest. „Mergem la București să schimbăm Guvernul”, a spus unul dintre buzoienii care au participat la miting.

12 autobuze aparţinând societăţii de transport a municipiului Buzău au plecat  spre Capitală sâmbătă, după ora 16.00, cu aproximativ 400 de membri PSD pentru a participa la mitingul din Piaţa Victoriei. Desi reprezentanţi ai organizaţiei judeţene a PSD Buzău spuneau că filiala va trimite la miting 4.000 de membri, niciunul din cele 12 autobuze nu avea ocupate toate cele 38 de locuri pe scaune.

Protestatarii, care s-au întâlnit în parcarea unui  supermarket din Buzău, au venit îmbrăcaţi în tricouri sau cămăşi de culoare albă şi aveau la gât fluiere, pregătiţi să protesteze. Printre ei , numeroase persoane de etnie rromă care nu prea știau pentru ce merg la protest.Întrebați chiar în autobuz, înainte de plecarea la București, despre motivul protestului, unul dintre oameni de la Buză a declarat cu nonșalantă că „Mergem la București să schimbăm Guvernul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 53 = 56