Viorel Ilişoi îşi lansează cartea la o cafenea din Buzău

0
2071

O carte fascinantă va prinde aripi de la Buzău în data de 5 octombrie. Lansarea volumului „Cele mai frumoase reportaje” va avea loc la o cafenea de pe Bulevardul „Nicolae Bălcescu” din municipiul Buzău, la ora 18:30. Se anunţă o atmosferă călduroasă unde sunt aşteptaţi iubitorii de lectură şi toţi cititorii scriitorului Viorel Ilişoi .

„Intitulat simplu, „Cele mai frumoase reportaje”, volumul lui Viorel Ilișoi cuprinde autentice clipe de viață, povești adevărate despre oameni adevărați. Autorul sondează medii dintre cele mai diverse, mai insolite, de la pacienții secției de oncologie la controlorii de bilete, de la culegătorii de mere la gunoieri, de la octogenarii care se întâlnesc la liceul absolvit în urmă cu multe decenii la sate care pier încet-încet, de la deținuții din penitenciare la căldărarii nomazi și înșiruirea ar putea continua. Este demn de remarcat faptul că, pentru a cunoaște cât mai bine oamenii a căror experiență de viață o imortalizează în reportaj, Viorel Ilișoi a trăit efectiv printre subiecții de care s-a ocupat, a intrat în lumea lor, le-a cunoscut viața, felul de a vorbi, le-a înțeles durerile”, se arată în prezentarea cărții.

Viorel Ilișoi este coautor al mai multor volume de proză, reportaj, poezie și autor al volumelor „Necunoscutul Mihai Codreanu” (2014), „Sărut mâna, mama mea!” (2015).

Evenimentul de joi va fi prezentat de Sorin Călin, iar finalul va fi un concert susţinut de Bianca Mihai şi band-ul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 38 = 46