1 IUNIE MAI APROAPE DE COPILĂRIE!

0
460

Inspectoratul de Jandarmi Județean, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și Serviciul Județean Anticorupție vă invită la un eveniment plin de surprize!
Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, pe 1 iunie, copiii sunt așteptați la Complexul Muzeal I.C. Brătianu pentru a descoperi activități interactive și demonstrative pregătite de instituțiile MAI. Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 și 13:00 și va oferi o gamă variată de surprize pentru toate vârstele.
– Echipamente și tehnici speciale: veți putea vedea echipamentele și tehnica utilizate de lucrătorii din subunitățile de intervenție și acțiuni speciale.
– Jandarmii montani: vor fi prezentate materialele utilizate de aceștia, alături de sfaturi utile pentru iubitorii de natură.
– Întâlniri cu animalele de serviciu: o oportunitate de a cunoaște animalele de serviciu ale jandarmilor, polițiștilor și pompierilor din Buzău.
– Educație rutieră și prim ajutor: activități educative, inclusiv un laborator de educație rutieră și demonstrații ale tehnicilor de acordare a primului ajutor.
– Activități interactive: jocuri și exerciții care să învețe participanții despre comportamentul adecvat în societate și efectele consumului de alcool și droguri, simulate cu ajutorul unor ochelari speciali.
– Activități sportive și ateliere: sesiuni sportive și ateliere tematice organizate de colegii noștri din structurile de
– ⁠   Atelier pentru activitati educative de promovare a integrității în rândul cetatenilor susținut de Serviciul Județean Anticorupție Buzău;

Evenimentul promite să fie unul educativ și distractiv, oferind participanților oportunitatea de a învăța și de a se bucura de activități diverse într-un mediu sigur și prietenos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

38 + = 48