ȘCOALĂ DIN RM SĂRAT, REABILITATĂ ENERGETIC

0
323

Reabilitarea energetică a școlilor este o prioritate pentru multe administrații din țară. Cele mai multe clădiri școlare din România sunt vechi și ineficiente și nu pot asigura un mediu optim pentru învățare. Renovările reprezintă o oportunitate pentru reducerea semnificativă a consumului de energie, precum și de a crea condiții mai bune pentru performanța și sănătatea elevilor și a profesorilor. Este și motivul pentru care Consiliul Local Râmnicu Sărat a aprobat, în ultima ședință, trecerea din proprietatea privată în cea publică a municipiului a clădirii de pe strada Principele Ferdinand, în care își desfășoară activitatea localul numărul 3 din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,,.

Trecerea imobilului în proprietatea publică s-a realizat tocmai pentru a fi realizată reabilitarea energetică a unității.

Proiectul de renovare energetică a Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, – Localul 3 va fi finanțat prin Programul de Asistență europeană pentru energie locală. Scopul programului este de a oferi asistență tehnică pentru investiții în eficiența energetică și energie regenerabilă în sectorul clădirilor și transportului urban inovativ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 + = 56