LUCRĂRI CONTINUATE LA MARILE PROIECTE DIN BUZĂU

0
247

Două dintre marile proiecte de investiții din municipiul Buzău, modernizarea Pieței Dacia și reabilitarea Colegiului Mihai Eminescu, continuă cu firmele care au câștigat contractele.

Deși exista pericolul rezilierii celor două contracte din cauza unor probleme cu care se confruntă ambii constructori, reprezentanții Primăriei Buzău au parafat cu societățile în cauză termene clare pentru finalizarea investițiilor. Astfel, firma care se ocupă de modernizarea Pieței Dacia va trebui să încheie lucrările în primăvara anului viitor. Societatea care intrase într-un veritabil blocaj, după decesul proprietarei, are acum un nou administrator, care s-a angajat să finalizeze lucrările la termen.

De asemenea, reprezentanții firmei care se ocupă de reabilitarea clădirii Colegiului Mihai Eminescu, societate aflată în faliment, s-au angajat prin act adițional, să încheie lucrările în luna mai a anului viitor. Primarul Buzăului, Constantin Toma, apreciază că la Colegiul Mihai Eminescu mai sunt de executat circa 20 – 30% din lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =