PIERDERI IMPORTANTE PENTRU METALUL BUZĂU

0
376

Pierderi importante suferite de Metalul Buzău înaintea noului sezon al Ligii a 3-a. Echipa buzoiană s-a despărţit de doi dintre cei mai valoroși fotbaliști din lot. În primul rând, este vorba despre mijlocaşul Claudiu Zamfirescu, titular incontestabil în trupa lui Vali Stan, care a semnat un contract valabil doi ani cu divizionara secundă Ripensia Timişoara, unul din cluburile istorice din fotbalul românesc.

În vârstă de 24 de ani, Claudiu Zamfirescu este originar din Balş, unde a şi început fotbalul, la echipa locală Viitorul. A evoluat apoi la FC Universitatea Craiova şi la Şcoala Gică Popescu, după care, până la 18 ani, a fost legitimat la Academia Hagi. După încheierea junioratului, a trecut pentru doi ani la CSA Steaua, de unde s-a transferat la Metalul Buzău, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane.

Claudiu Zamfirescu nu este însă singurul jucător „cu greutate” de care echipa buzoiană se desparte în această vară. Atacantul şi golgeterul Andrei Pavel a plecat la Aerostar Bacău, iar contractul mijlocaşului Costi Ispir a fost reziliat. Mai sunt posibile şi alte plecări, dar, evident, şi transferuri care să întărească lotul pentru noul sezon. Altfel, de ieri, vacanţa a luat sfârşit la Metalul Buzău, iar jucătorii au revenit la antrenamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 71 = 75