PONTA EXCLUDE O ALIANȚĂ A PRO ROMÂNIA LA NIVEL CENTRAL SAU LOCAL CU PSD

0
614

Preşedintele Pro România, Victor Ponta s-a întâlnit astăzi cu membrii și simpatizanții Pro România din județul Buzău, cu scopul de a pune la punct strategia partidului pe care îl conduce pentru alegerile locale generale din iunie. Din start, Ponta a negat orice alianță cu PSD. Cât despre PNL, liderul Pro România spune că la Buzău practic nu există și că este doar o anexă a PSD.

Victor Ponta s-a declarat încântat de candidații propuși de PRO România Buzău, filială coordonată de râmniceanul Felix Rache, pentru funcțiile de primari ai celor două municipii, Buzău și Râmnicu Sărat, dar și pentru cea de președinte al Consiliului Județean. Ponta este sigur că Petre Emanoil Neagu și Constantin Toma pot fi învinși de candidații PRO România.

Victor Ponta a fost însoțit la Buzău de un alt lider al partidului, Nicu Bănicioiu, fostul ministru al Sănătății. Deoarece astăzi se comemorează 43 de ani de la cutremurul din 1977, în urma căruia au murit peste 1500 de persoane, fostul ministru al sănătății spun că în cazul unui seism similar, autoritățile vor fi depășite complet de situație.  Victor Ponta, liderul Pro România, a anunțat că va mai efectua cel puțin două vizite în județul Buzău, una înainte de campania electorală pentru alegerile locale, iar cealaltă în iunie, cu câteva zile înainte de data scrutinului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =