NU S-AU CALIFICAT LA OLIMPIADĂ

0
255
Ovidiu Ionescu

Buzoianul Ovidiu Ionescu a ratat șansa de a se califica la Olimpiada de la Paris, în proba de simplu. În cadrul turneului preolimpic de la Sarajevo, tenismenul buzoian a fost eliminat în faza a treia a concursului de către un jucător din Serbia. Ovidiu Ionescu mai are însă o mică speranță de a juca la Paris și în proba de simplu. El se poate califica la Olimpiadă în baza clasamentului mondial, care se va comunica oficial, de către Federația Internațională de Tenis de Masă, în iunie.

Pentru Olimpiada pariziană, Ovidiu este deja calificat, în proba de dublu-mixt, alături de Bernadette Szocs. Cei doi au ratat, de asemenea, calificarea la turneul preolimpic, dar au fost salvați de poziția din ierarhia mondială, acolo unde ocupă locul 7.

Nici celălalt tenismen buzoian, Eduard Ionescu nu a prins un bilet la Olimpiada de la Paris, pentru proba de simplu. În cadrul aceluiași turneu de la Sarajevo, Eduard, acum pe locul 72 în ierarhia mondială, a fost eliminat, în turul 3 de către un sportiv din Belgia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =