„BĂTRÂNEȚE, MAI POȚI RĂMÂNE TÂNĂRĂ?” , O CARTE PROVOCATOARE

0
468

Eveniment cultural de excepție, găzduit, astăzi, de Biblioteca Municipală „Corneliu Coposu” din Râmnicu Sărat. Cunoscutul profesor și scriitor râmnicean Traian Cristea a lansat cartea „Bătrânețe, mai poți rămâne tânără?” Invitați speciali la acest eveniment au fost părintele Mihail Milea și medicul Felicia Vasile, specialist în gerontologie.

De asemenea, la lansarea cărții au participat oameni de cultură, scriitori, profesori, dar și elevi. În noua sa carte, scriitorul Traian Cristea își manifestă preocuparea față de vârsta senectuții și înțelepciunii.

Potrivit autorului, cartea are un caracter documentar și se adresează, atât vârstnicilor, cât și tinerilor.

Autorul spune că volumul „Bătrânețe, mai poți rămâne tânără?” este o carte utilă din care se pot afla experiențele persoanelor ajunse la vârste memorabile.

Și pentru medicul Felicia Vasile, specialist în gerontologie, conținutul cărții a reprezentat o provocare. Medicul consideră că bătrânețea trebuie privită cu încredere și curaj.

Cititorii mai pot afla din paginile cărții că bătrânețea nu trebuie privită ca un declin, ci ca un moment în care oamenii încă se pot dezvolta personal.

Traian Cristea a fost profesor de Limba și literatura română și de-a lungul anilor a scris numeroase cărți, atât din domeniul didactic, pentru copii, cât și beletristică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

27 + = 28