LĂUDAȚI DE CIOLACU

0
388

Premierul Marcel Ciolacu consideră că alegerile de pe 9 iunie reprezintă două lucruri: performanța în administrația locală și atragerea de fonduri europene. Este și motivul pentru care Ciolacu a ținut să facă o vizită maraton la Buzău, chiar înainte de debutul campaniei electorale. Șeful Executivului a declarat că județul Buzău, care a atras aproape 1,8 miliarde de euro în ultimii opt ani, este un model de performanță în administrație.

La rândul său, senatorul PSD Lucian Romaşcanu, candidatul PSD la şefia Consiliului Județean Buzău la alegerile din 9 iunie, este de părere că, în perioada următoare, candidații trebuie să vină în fața alegătorilor cu programe noi și investiții viabile.

Primarul Buzăului, Constantin Toma, care candidează pentru al treilea mandat la șefia Palatul Comunal, a declarat că muncipiul a atras peste 400 milioane euro în ultimii patru ani. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, și-a exprimat convingerea că administrațiile viitoare vor transforma municipiul și județul în comunități europene.

Alegerile locale din Buzău sunt un test important pentru premierul Marcel Ciolacu. Actualul președinte PSD trebuie să demonstreze că partidul este la fel de puternic în județul său natal și că este capabil să își păstreze cele mai importante funcții din administrația locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 5 =