CERERILE PENTRU VIZĂ DE FLOTANT, ÎN CREȘTERE CU 112 %

0
127

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, că la nivel naţional există o creştere cu 112% a cererilor pentru obţinerea de vize de flotant, faţă de alegerile de acum patru ani.

„În ţară procentul este cu 112% mai mare decât la alegerile precedente. Sunt judeţe care au cifre record. Vreau să subliniez că, potrivit legii, organele de poliţie efectuează verificări atunci când sunt sesizate”, a spus Predoiu, într-o videoconferinţă cu prefecţii din judeţe privind alegerile locale.

El a precizat că până acum au fost transmise poliţiei peste 7.200 de solicitări privind 6.879 de persoane şi s-au constatat nereguli în legătură cu 451 de persoane, respectiv 6,6% dintre cazurile verificate.

„Deci fenomenul există, nu este generat din altă parte decât de la cei care organizează structura cu astfel de practici. (…) Acest fenomen depăşeşte puterea de intervenţie a Ministerului Afacerilor Interne şi eu v-o semnalez ca atare. V-am spus-o şi data trecută, v-o spun şi acum. Văd că nu mai sunt reclamaţii legate de fenomen, dar el a crescut”, a adăugat ministrul de Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =