UN NOU SCENARIU PENTRU BLOCUL OPERATOR DE LA SJU BUZĂU

0
412

Modernizarea sălilor de operații din Spitalul Județean Buzău bate, în continuare, pasul pe loc, iar autoritățile iau în calcul un nou scenariu: construirea unei noi clădiri pentru blocul operator.

Reabilitarea sălilor de operații de la cea mai mare unitate medicală din județ a fost planificată încă din 2012, iar câțiva ani mai târziu au fost demarate lucrările. Acestea s-au oprit însă la scurt timp din cauza unui val de contestații și anulări, acțiuni care au făcut ca proiectul să se blocheze total. Recent a fost desemnat un nou constructor, care ar trebui să înceapă lucrările în curând. Reprezentanții Spitalului Județean Buzău afirmă, însă, că noile prevederi legislative, fac imposibilă obținerea avizelor necesare, chiar și în cazul în care lucrările ar continua, iar blocul operator va fi modernizat total.

În aceste condiții, conducerea spitalului ia calcul realizarea de la zero a unei noi clădiri pentru sălile de operații, un scenariu mai realizabil decât obținerea avizelor pentru modernizarea actualelor încăperi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =