HANDBAL CLUB BUZĂU ELIMINATĂ DIN CUPĂ

0
224

Handbal Club Buzău a ratat șansa de a se califica între primele patru finaliste ale Cupei României. Deși plecau cu șanse egale, în meciul cu CSM București, buzoienii au cedat pe finalul partidei și au fost eliminați din competiție.

Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe ratând numeroase ocazii de a se desprinde pe tabela de marcaj. După 20 de minte, gazdele s-au distanțat la 4 goluri, 9-5. Buzoienii au revenit însă rapid și au înscris de șase ori consecutiv fără să primească gol. La pauză s-a intrat totuși cu doar un gol avantaj pentru Handbal Club, 11-10.

Buzoienii au început bine și partea a doua a meciului și au condus în câteva rânduri cu trei goluri. Aceeași diferență se consemna și cu 20  de minute înainte de final, motiv de speranță pentru o calificare importantă. Din păcate, buzoienii au cedat inexplicabil, iar, timp de nouă minute, nu au mai reușit să înscrie. Bucureștenii au egalat și apoi au preluat conducerea, fără vreo reacție din partea celor de la Handbal Club.

S-a încheiat 24-21, pentru CSM București, la capătul unei partide în cre buzoienii au dat impresia, în multe momente, că puteau mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =