UN NOU COMANDAT LA ISU BUZĂU

0
290
Mihail-Loren Pascu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău va avea un nou inspector șef. Conducerea ISU Buzău va fi preluată de colonelul Mihail-Loren Pascu, după ce acesta a câștigat concursul organizat pentru ocuparea funcției. El îl va înlocui în funcție pe colonelul Iulian Gabriel Divoiu, care a fost numit cu detașare, la comanda ISU Buzău, în mai 2023, pe o perioadă determinată.

Colonelul Loren Pascu s-a născut pe 1 decembrie 1980 la Valea Sibiciului, în comuna Pătârlagele și este absolvent al Liceului Militar Neagoe Basarab din Buzău. A urmat, apoi, Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “A.I.Cuza” și un curs al managementului situațiilor de urgență. Loren Pascu are și un program de masterat, tot în cadrul Facultății de Pompieri.

De-a lungul carierei sale, colonelul Loren Pascu a deținut numeroase funcții de conducere, atât în cadrul ISU Buzău, cât și în cadrul altor detașamente. Din 2019, el ocupă funcția de prim adjunct al inspectorului șef din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Neron Lupașcu” din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =