CONTROALE ALE DSVSA, ÎNAINTE DE PAȘTE

0
258

Înainte de Paște, Direcția Sanitar Veterinară Buzău va demara controale specifice, pentru a-i asigura pe cetățeni că vor cumpăra alimente sigure. Medicii veterinari din județ vor verifica condițiile sanitare și de siguranță alimentară din toate piețele agro-alimentare, abatoarele și centrele de sacrificare cu activitate temporară, unitățile de tranșare a cărnii, dar și din unități de procesare și depozitare a alimentelor de origine animală și non-animală.

De asemenea, inspectorii buzoieni vor controla și unitățile de vânzare cu amănuntul (carmangerii, măcelării, unități de alimentație publică, pizzerii, cantine, unități tip catering, cofetării, patiserii, laboratoare de cofetărie/patiserie, pensiuni turistice, unități de tip hipermarket/supermarket și magazine alimentare.

În perioada 22 aprilie – 3 mai, la sediul Direcției Sanitar Veterinare Buzău va fi afișat programul de lucru, numele medicului veterinar responsabil și numărul de telefon la care consumatorii pot sesiza orice aspect privind nereguli în domeniul siguranței alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 21