DESCOPERITOR DE TALENTE

0
430

Unul dintre cei mai importanți jucători al Gloriei Buzău, mijlocașul Ciprian Petre se va ocupa de descoperirea de noi talente fotbalistice. El va coordona școala de fotbal a lui Ion Viorel, Galactic Buzău, unde va face echipă cu cel mai titrat conducător de club din România din toate timpurile, Constantin Dănilescu, fost la Steaua și Dinamo. De ceva timp, Dănilescu a devenit buzoian cu acte în regulă, mutându-se cu soția sa la Năieni.

Ciprian Petre continuă să joace și la 43 de ani, la Petrolul Berca, deși și-a anunțat retragerea în 2021. Din această iarnă, fostul căpitan al Gloriei se va ocupa, însă, înainte de toate, de selecții, urmând a forma la Galactic Buzău noi grupe destinate copiilor născuți între 2014 și 2017.

În lunga sa carieră, Ciprian Petre a jucat la Petrolul Berca, CSM Focșani, SCM Gloria Buzău, Daco-Getica, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Unirea Urziceni sau Jiul Petroșani, iar în ultimii săi doi ani de Liga 2 a evoluat pentru Gloria.

El a evoluat cel mai mult, șase ani, pentru Gaz Metan Mediaș, unde a bifat 150 de partide. De altfel, la nivelul Ligii 1, Ciprian Petre are peste 300 de meciuri jucate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 62