VICTORIE PREVIZIBILĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
286

Victorie la scor, previzibilă, duminică, pentru Gloria Buzău. Formația din Crâng s-a impus, cu 5-1, pe terenul codașei clasamentului, Progresul Spartac București, într-o partidă în care nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, ci mai degrabă a numărului de goluri înscrise.

Progresul a rezistat fără gol până în minutul 20, când Valentin Dumitrache a îndeplinit o simplă formalitate în poarta goală. A urmat un nou gol, tot în poarta goală, în minutul 25, înscris de Ovidiu Perianu. Chiar înainte de pauză a înscris și noul căpitan al Gloriei, Cristian Dumitru, cu un șut frumos, plasat.

În partea a doua, Gloria nu a mai forțat deloc, însă tot a înscris de alte două ori. Au marcat Mihnea Rădulescu, în minutul 64 și Adi Chică-Roșă, în minutul 80, din penalty. Bucureștenii au reușit și ei să înscrie o dată, prin Nicolas Tong, în minutul 82, cu o reluare cu capul dintr-un plonjon în 6 metri. De remarcat că doi dintre noii veniți la Gloria Buzău, Perianu și Rădulescu, au reușit să înscrie la debut.

Gloria a revenit pe locul 5 în clasament, după ce fusese depășită, vineri seară, de Ceahlăul. Pentru buzoieni urmează un meci extreme de important, pe 1 martie, cu  Corvinul Hunedoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =