EGAL ÎN PRIMUL AMICAL

0
231

Gloria Buzău a început seria amicalelor din Turcia. Echipa din Crâng a întâlnit, în primul test din afara României, Polonia Varşovia, locul 15 în liga secundă, cu care a remizat, scor 1-1.

Gloria Buzău a dominat prima repriză și a condus la pauză. Jucătorii lui Andrei Prepeliță au marcat prin nou-venitul Alexandru Dandea, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a jucat la CS Mioveni. Mijlocașul defensiv a înscris, în minutul 29, pentru 1-0, scor cu care s-a și încheiat primele 45 de minute. Formația din Polonia a revenit pe finalul amicalului, când mai erau 10 minute din partidă, iar partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Andrei Prepeliță încearcă să găsească formula cea mai bună pentru reluarea Ligii 2, motiv pentru care în repriza a doua a trimis pe teren toți jucătorii valizi pe care îi are în lot, pe care i-a deplasat în Antalya. Nu au jucat trei fotbaliști, toți accidentați: Robert Sălceanu, Antonio Georgiev şi Akhmatov .

Gloria Buzău va relua campionatul de pe locul 5 în Liga 2, la șapte puncte de liderul CSC Șelimbăr și are avans de trei puncte peste locul 7, ocupat de Steaua, primul care la finalul sezonului regular nu duce în play-off.

Înainte de plecarea în Turcia, în România, echipa lui Andrei Prepeliță a jucat două amicale, ambele câștigate, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat și 4-2 cu CS Dinamo București.

În etapa a 16-a, prima din 2024, trupa din Crâng are meci în deplasare, cu Progresul Spartac, formație clasată pe ultimul loc. Apoi, Gloria le va mai întâlni pe Corvinul Hunedoara, pe teren propriu, CSM Reșița, în deplasare, și Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 84