NOI REGULI DE TRAFIC PENTRU BUZOIENI

0
590

Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier modificarea direcției sensului unic de circulație a autovehiculelor pe strada Lt. Constantin Godeanu din Municipiul Buzău, urmând ca din data de 20 ianuarie 2024 direcția sensului unic să fie dinspre Bulevardul Unirii către strada Ostrovului.

Totodată , începând cu data de 20 ianuarie 2024 va fi pusă în funcțiune instalația de semaforizare amplasată la intersecția străzilor Lt. Constantin Godeanu și Ostrovului, cu program de funcționare în regim ”galben intermitent”, urmând ca începând cu dimineața zilei de 22.01.2024 funcționarea semaforului să fie în regim normal.

Odată cu inversarea sensului unic, pe strada Locotenent Godeanu vor fi impuse și unele restricții. Astfel, locurile de parcare au fost delimitate și ca lungime pentru ca autoutilitarelor mai lungi de 5 metri să nu le mai fie permis să staționeze acolo. Decizia a fost luată deoarece strada Locotenent Godeanu, dintre Piața Centrală și Parcul Sfinții Îngeri, nu este atât de lată încât să permită parcarea în spic a autovehiculelor mai lungi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 74