UN NOU ȘEF LA U.P.U. BUZĂU. ADRIAN ZOICAN A FOST ÎNLOCUIT DUPĂ 9 ANI

0
1850

Unitatea de Primiri Urgențe Buzău are un nou șef. Adrian Zoican, cel care a condus secția timp de 9 ani, a fost înlocuit din funcție, cu Nicoleta Popescu Diaconiță, medic specialist urgență de doi ani. Decizia schimbării șefului Unității de Primiri Urgențe a fost luată de managerul Spitalului Județean Buzău, Claudiu Damian. Medicul Adrian Zoican ocupa postul prin numire, iar la fiecare șase luni decizia era înnoită de manager.

Nicoleta Popescu Diaconiță a venit la Buzău de la Iași, acolo unde și-a obținut specializarea în medicină de urgență. Adrian Zoican va rămâne medic primar medicină de urgență în cadrul UPU Buzău.

În prezent, activitatea secției UPU-SMURD Buzău este asigurată de 12 medici, dintre care 3 urgentiști, 2 rezidenți în medicină de urgență în ultimul an, ceilalți fiind medici de familie sau medici de medicină generală cu competență în Urgență.

După inaugurarea noii Secții de Primiri Urgențe, care va avea loc, cel mai probabil, în această primăvară, numărul posturilor de medici va crește la 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 44 = 52