NOI REGULI PE BULEVARDUL UNIRII

0
432

Sistemul inteligent de monitorizare a traficului, inaugurat în municipiul Buzău, pe 11 decembrie, impune noi reguli de circulație pe bulevardul Unirii, cea mai aglomerată arteră a orașului. Este vorba despre măsuri care trebuie respectate de toți participanții la trafic, respectiv de șoferi, pietoni și bicicliști. Astfel, șoferii nu vor mai avea voie să circule pe banda din mijloc destinată mijloacelor de transport în comun. Excepție fac doar autospecialele I.S.U., de la Ambulanță și Poliție. De asemenea, conducătorii auto nu vor mai avea voie să parcheze pe bulevard.

La rândul lor, pietonii trebuie să traverseze doar prin locurile special amenajate și nu vor mai circula pe pista destinată bicicletelor. Atunci când vor să folosească mijloacele de transport în comun, buzoienii trebuie să folosească stațiile special amenajate în acest scop. Nu în ultimul rând, bicicliștii trebuie să folosească doar pistele pentru biciclete, cu respectarea regulilor de circulație.

După câteva zile în care vor fi lăsați să se acomodeze cu noile reguli, cei care sunt prinși că încalcă noile reguli vor fi sancționați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 96