CALIFICAȚI ÎN PLAY-OFF

0
357

Metalul Buzău este deja calificată, matematic, în play-off-ul grupei a 2-a din cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Buzoienii s-au impus și la Liești, cu 2 la 0, prin golurile înscrise de Dani Mihai și Sergiu Arnăutu, și au adunat 37 de puncte, cu 15 mai multe decât a cincea clasată. Cum până la finele sezonului regular mai sunt doar patru etape, Metalul nu mai poate pierde play-off-ul. Formația buzoiană are 8 victorii consecutive și un golaveraj incredibil, 43-4, cu cea mai bună apărare din întreaga Ligă a III-a.

Pe loc de play-off a urcat și CSM Rm. Sărat. Galben-albaștrii au câștigat în deplasare, la codașa Șuțești, cu 3 la 1, rezultat care duce trupa buzoiană pe locul patru, la egalitate cu Dacia Unirea.

La rândul ei, Voința Limpeziș va juca aproape sigur în play-out. Formația din Limpeziș a remizat, 2-2, pe teren propriu cu Hamangia Baia, contabilizând 12 puncte după 14 etape.

Etapa viitoare începe chiar de Ziua Națională. Pe 1 decembrie, de la ora 14.00. CSM Râmnicu Sărat primește pe teren propriu pe Voința Limpeziș, iar Metalul va evolua în aceeași zi, în derby-ul seriei, cu CSM Focșani, în deplasare. Meciul este programat tot de la ora 14.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =