VICTORIE IMPORTANTĂ

0
325

Trei puncte mari obținute de Gloria Buzău, în deplasare, la Dumbrăvița, formație care nu pierduse pe teren propriu în acest sezon.

Prima repriză a fost echilibrată, cu câte o ocazie mare pentru ambele formații. Bănățenii puteau înscrie în minutul cincisprezece, după o acțiune finalizată de Tănase, cu un șut parat, din fericire, de portarul Greab. Și buzoienii puteau înscrie un sfert de oră mai târziu. A șutat Dumitru, mingea l-a lovit în piept pe Trifon și, după un carambol,  balonul a lovit bara, ricoșând în lateral. Până la pauză, Dumbrăvița a mai avut o ocazie notabilă, după un corner la capătul căruia Mirciou a reluat cu capul de la marginea careului mic, pe lângă poartă.

Imediat după reluare, Gloria Buzău a dat lovitura prin Wiktorski, cu largul concurs al portarului Trifon. Polonezul a îndeplinit o formalitate, împingând mingea în plasă, din 3 metri. În avantaj, buzoienii au mizat pe cartea contraatacului, având oportunitatea de a majora scorul, în două rânduri, prin Vali Dumitrache. Minutul 82 a mai adus o ocazie mare a Gloriei, atunci când Radic a șutat într-unul dintre apărătorii gazdelor, din 10 metri. Din fericire, nici Dumbrăvița nu și-a mai creat  ocazii periculoase, iar meciul a avut final fericit, pentru buzoieni.

Grație celor trei puncte obținute vineri, Gloria Buzău se menține pe locurile de play-off.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 17