BUCHAREST GAMING WEEK, 7-15 OCTOMBRIE

0
296

Palatul Parlamentului devine epicentrul gaming-ului pentru două zile, în 14 și 15 octombrie.

Bucharest Gaming Week are loc în perioada 7 -15 octombrie 2023, în format hibrid, cu evenimente în diferite locații, dar și transmisiuni online.

Evenimentul central va fi găzduit de Palatul Parlamentului, pe 14 și 15 octombrie, și îi pune în lumina reflectoarelor pe cei mai cunoscuți creatori de conținut de gaming din România, dar și cele mai noi jocuri video lansate în acest an.

În cele trei săli ale Palatului Parlamentului, Unirii, Take Ionescu și I.I.C Brătianu, gamerii se vor întâlni cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, vor putea experimenta cele mai noi jocuri internaționale și vor concura în cadrul multor competiții cu sute de premii.

Jocurile proaspăt lansate anul acesta pe care gamerii le vor putea juca la eveniment se numără Counter-Strike 2, Mortal Kombat 1, Baldur’s Gate III, Assassin’s Creed Mirage și multe altele.

Nu vor lipsi nici cele mai urmărite jocuri ale momentului precum Minecraft, Stumble Guys, League of Legends, Fortnite sau Valorant.

Minorii sub 14 ani vor putea intra doar însoțiți de un părinte sau tutore, iar persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber pe baza certificatului medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =