FESTIVALUL CÂRNAȚILOR DE PLEȘCOI, DE LA BERCA

0
410

Buzoienii, și numai ei, sunt invitați, sâmbătă și duminică, în localitatea Berca la „Festivalul Cârnaților de Pleșcoi”. Evenimentul a ajuns la ediția cu numărul 10 și aduce în prim plan tradiția și gustul autentic al renumiților Cârnaţi de Pleşcoi, produs românesc recunoscut şi protejat în Uniunea Europeană.

Producătorii locali atestați vor fi prezenți și cu alte produse tradiționale, precum babic, pastramă de oaie, ghiudem, dar și alte preparate apetisante.

La festivalul de la Berca și-au anunțat prezența și mai multe grupuri de turiști din Capitală, în total aproximativ 350 de persoane, care vor vizita în acest weekend „Ținutul Buzăului”. În cadrul spectacolelor programate sâmbătă și duminică, pe lângă numeroși artiști locali valoroși, vor susține recitaluri îndrăgiții interpreți Oana Radu și Ionel Tudorache. Organizatorii ediției 2023 a „Festivalului Cârnaților de Pleșcoi” sunt Consiliul Județean Buzău, Asociația „Ținutul Buzăului”, Primăria Berca și un antreprenor local, cel care deține brandul „Cârnații de Pleșcoi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =