O NOUĂ VICTORIE LA LIMITĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
507

Gloria Buzău a mai câștigat trei puncte prețioase și se menține la vârful clasamentului. După o rețetă déjà consacrată, trupa din Crâng, s-a impus la limită, scor 1-0, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Alexandria.

Primele ocazii ale partidei au aparținut buzoienilor, care și-au creat două situații bune de gol în primul sfert de oră. Cea mai mare ratare a aparținut însă oaspeților, în minutul 32, atunci când Geani Crețu a ratat cu poarta goală. Fostul dinamovist a tras de la șase metri pe lângă butul din stânga, după o fază în care portarul Gloriei respinsese în față și era ieșit din cadrul porții.

În a doua repriză, oaspeții nu prea au mai contat pe faza de atac, preferând să se grupeze la 20 de metri, pe două linii și să aștepte contraatacul. Jucătorii lui Prepeliță au atacat cu fundașii la centru, însă ocaziile reale au fost destul de puține. Golul a venit târziu, cu cinci minute înainte de final, după o centrare a lui Pashov, debutant la Gloria, reluată excelent de Cristi Dumitru, plasat inspirat la marginea careului de 6 metri.

Până la final, nu s-a mai întâmplat nimic, Gloria preferând să mențină posesia și să nu le dea celor din Alexandria oportunitatea atacului pozițional.

Cu 14 puncte, Buzăul e pe locul 4, la două puncte de  liderul Șelimbăr, care a remizat la Slatina. Etapa viitoare programează derby-ul de clasament dintre Șelimbăr și Gloria Buzău. Meciul se va juca vineri, de la ora 16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 31 = 37