ITALIENII, CEI MAI INFIDELI DIN EUROPA

0
190

Italienii sunt în topul celor mai infideli din Europa. Aproape 60 la sută și-au înșelat jumătatea, iar numărul femeilor care au o aventură este tot mai mare. Totuși, doar opt la sută dintre italiencele care calcă pe bec regretă că s-au lăsat duse de val. Amatori de adrenalină sunt și spaniolii și francezii. Harta infidelităților a fost realizată de un site internațional dedicat întâlnirilor extraconjungale.

Aventurile sunt tot mai frecvente printre cuplurile italiene. Conform datelor furnizate de un site internațional dedicat întâlnirilor extraconjugale, 58% dintre italieni au trădat partenerul cel puțin o dată.

Mulți aleg site-urile dedicate întâlnirilor extraconjugale, fiind astfel siguri de discreție. Numărul femeilor care au o aventură este în creștere. 64 la sută dintre italience aleg să riște relația, iar cele mai multe sunt mame și au între 40 și 50 de ani.

Pentru unii, aventura este o oportunitate de a îmbunătăți relația care nu mai funcționa și de a salva o căsnicie. Poate și din comoditate, mare parte din aventuri se consumă la serviciu, chiar în pauza de masă, în timp ce alții preferă să calce pe bec chiar cu cineva din anturajul cuplului.

Italienii nu sunt singurii infideli din Europa. 54% dintre spanioli au trădat în cuplu cel puțin o dată, iar podiumul este completat de francezi, cu un procent de 49%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =