DESCHIDEREA DE NOI ȘANTIERE PE STRĂZILE DIN BUZĂU

0
269

Municipiul Buzău este un adevărat șantier și va mai fi o bună perioadă de timp. Anunțul aparține primarului Constantin Toma în contextul în care trei mai investiții demarate în oraș sunt aproape de finalizare. Este vorba despre reabilitarea  celor trei mari artere, Bulevardul Unirii, strada Transilvaniei și Aleea Industriilor, care vor fi recepționate în această toamnă.

Chiar dacă șantierele de pe cele mari trei artere se vor închide, altele se vor deschide în curând. Dacă lucrările de modernizare de pe strada Republicii s-au finalizat, în această săptămână a început și reabilitarea Bulevardului 1 decembrie 1918. De asemenea, vor fi deschise șantiere pe alte 44 de străzi ale orașului.

Declarațiile primarului Constantin Toma vin în contextul în care în spațiul virtual unii buzoieni critică modul în care administrația locală deschide șantier după șantier, în tot orașul. Edilul Buzăului precizează, însă, că aceste lucrări sunt absolut necesare pentru a nu pierde fondurile europene, dar și pentru dezvoltarea municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 55