BANI PENTRU REȚEA DE GAZE

0
257

Veste bună pentru locuitorii comunei buzoiene Poșta Câlnău. Ministerul Dezvoltării a aprobat alocarea a aproape 51 de milioane de lei pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în localitatea buzoiană. Investiția, derulată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, presupune realizarea unei rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale și a racordurilor pentru consumatorii casnici și instituții publice din satele Poșta Câlnău, Potârnichești, Coconari, Zilisteanca, Aliceni și Sudiți.

Rețelele de distribuție vor fi dimensionate corespunzător pentru a asigura alimentarea cu gaze a tuturor potențialilor consumatori identificați, precum și un coeficient de 10% pentru dezvoltare ulterioară.

Fonduri substanțiale vor mai primi, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, și alte două comune buzoiene: Largu, peste 14 milioane de lei, pentru înființarea rețelei de canalizare, dar și Vintilă Vodă, 12 milioane de lei, pentru asfaltarea drumurilor de interes local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =