PRIM AJUTOR ÎN CAZ DE CANICULĂ

0
222

Urmează zile de foc, la propriu, cu temperaturi care se vor apropia de 40 de grade, la umbră. Este și motivul pentru care autoritățile buzoiene au înființat puncte de prim ajutor în caz de caniculă în tot județul.

Dacă în muncipiul Buzău au fost redeschise cele 4 puncte de prim ajutor, la Râmnicu Sărat, Primăria a dispus asigurarea unui punct de acordare a asistenței medicale în incinta Complexului Brâncovenesc.

În orașul Pogoanele, Primăria a amenajat un punct de prim ajutor în incinta Primăriei. Acesta este coordonat de asistentul medical comunitar și este dotat cu apă potabilă și locuri de odihnă.

În orașul Nehoiu s-a dispus înființarea a două puncte de prim ajutor situate în sediul Primăriei și în incinta Casei de Cultură.

La Pătârlagele, în incinta Primăriei, în zilele când situația o va  impune, va fi înființat un punct de acordare a asistenței medicale și distribuire de apă, iar în zona pieței din localitate va fi amplasat un punct de informare cu măsuri și reguli în caz de caniculă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 8 = 17