BUCUREȘTIUL GĂZDUIEȘTE FESTIVALUL “B-FIT IN THE STREET!”

0
175

Acrobaţie, muzică şi personaje fantastice vor delecta publicul la Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti – B-FIT in the Street!, care are  loc între 30 iunie şi 2 iulie. Evenimentul reuneşte peste 200 de artişti din Spania, Franţa, Italia şi Ţările de Jos şi la această ediţie, râul Dâmboviţa devine, în premieră, scena a două spectacole pe apă.
În deschiderea festivalului, artiştii francezi de la Gratte Ciel au prezentat vineri, în Piaţa Universităţii, cea mai recentă producţie din repertoriul companiei, spectacolul de acrobaţie aeriană „RoZeo”.
Sâmbătă şi duminică, spectacolele se desfăşoară între orele 18,00 şi 23,00 şi invită spectatorii la peste cinci ore de teatru stradal în spaţiile B-FIT in the Street! : Piaţa Universităţii, Muzeul Naţional de Artă al României, Piaţeta Teatrului Odeon, Piaţa George Enescu, Calea Victoriei, Splaiul Independenţei şi Centrul Istoric (Piaţa Roma).
Punctul culminant al festivalului de la Bucureşti este programat în seara zilei de sâmbătă, cu două spectacole: pentru prima dată în istoria festivalului, B-FIT in the Street! transformă râul Dâmboviţa într-o scenă de teatru pe apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 67