POMPIERI, PUȘI PE DRUM DEGEABA

0
214
Imagine cu titlu ilustrativ

O ceartă între rude a pus pe jar astăzi, mai multe echipaje de pompieri, politiști, jandarmi și paramedici SMURD, din Râmnicu Sărat. Totul a pornit după ce o femeie, îngrijorată că fratele ei nu-i răspunde nici la uşă și nici la telefon, a sunat de urgență la 112. În doar câteva minute, zona în care locuia bărbatul, de fel din municipiul Râmnicu Sărat, s-a umplut de autospeciale.

Când au ajuns la locuința bărbatului și au încercat să spargă ușa, pompierii au constatat ca au fost alertati degeaba la acest caz. Ușa le-a fost deschisă larg de către râmnicean, care era teafăr și nevătămat. Ba mai mult, zâmbind, omul le-a spus salvatorilor că efectiv nu a dorit să vorbească la telefon cu sora sa. Motivul? Aceasta l-a suparat atât de tare, încât nici ușa nu a vrut s-o deschidă pentru femeie. Singura ce a avut nevoie de grija paramedicilor a fost chiar cea care a făcut apelul. Femeia a făcut un atac de panică, atunci când a văzut ampla desfășurare de forțe a autorităților râmnicene.

În ultima perioadă, pompierii întâmpină mari probleme din cauza alarmelor false. Mai grav este că din acest motiv, salvatorii pot ajunge cu întârziere la cazurile reale, unde minutele înseamnă o luptă pe viață și pe moarte, pentru cei aflați în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 98