BUGETUL ALOCAT REGIUNII SUD-MUNTENIA, DIN PROGRAMUL CASA VERDE FOTOVOLTAICE, S-A FINALIZAT ÎN 4 MINUTE

0
169

Înscrierile pentru Regiunea Sud-Muntenia în Programul „Casa Verde Fotovoltaice”, demarate astăzi, s-au încheiat în doar patru minute.

Etapa s-a adresat județelor  Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman. Bugetul de aproape 281 de milioane de lei alocat acestei regiuni a fost epuizat integral în primele patru minute, prin înscrierea unui număr de  puțin peste 14 mii de persoane fizice.

În perioada următoare  vor continua înscrierile persoanelor fizice în program, din Regiunea Sud – Vest, între 19 și 21 iunie, din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea şi din  Regiunea Vest – cu judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, pentru care a fost alocat un  buget de 200,48 milioane de lei.

De asemenea, perioada 27 – 29 iunie este rezervată unităţilor de cult din toate regiunile, iar bugetul alocat este de 17,5 milioane de lei.

Bugetul total alocat programului „Casa Verde Fotovoltaice” se ridică la valoarea de 1,75 miliarde de lei.

Finanţarea se acordă în cuantum de maximum 20.000 de lei, pentru fiecare proiect, sub condiţia suportării unei contribuţii proprii a beneficiarului de 2.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =