ÎNTÂLNIREA PUBLICULUI RÂMNICEAN CU MARELE ACTOR MARCEL IUREȘ

0
368

Întâlnire specială, zilele acestea, la Rm Sărat, cu marele actor Marcel Iureș. Artistul a urcat pe scena Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, în cadrul proiectului „CineLegendele Filmului Românesc”, un eveniment cultural de excepție ce a inclus un spectacol de teatru, dar și o proiecție de film, în care actorul interpretează roluri remarcabile. Evenimentul a fost organizat de asociația ARTIS și susținut de Consiliul Local Râmnicu Sărat, Primăria Municipiului Râmnicu Sărat și Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”.

Joi seară, împreună actrița Ruxandra Maniu, marele actor a fost protagonistul piesei de teatru ,,Moș Nichifor,, , în regia lui Alexandru Dabija, spectacol adaptat după „Moș Nichifor Coțcariul” de Ion Creangă. Spectacolul a smuls ropote de aplauze din partea publicului prezent.

Marcel Iureș mărturistește că a jucat pentru prima dată o piesă de teatru la Râmnicu Sărat. El s-a declarat impresionat de primirea și aprecierea publicului.

Vineri, la prânz, Marcel Iureș a dialogat cu publicul din Rm Sărat. După o sesiune de întrebări, spectatorii au putut vizionat filmul ,, The Peacemaker,, , din a cărui distribuție, pe lângă actorul roman, mai fac parte două staruri de la Hollywood: George Clooney și Nicole Kidman.

Marele actor consideră că, îndrumați de familie, tinerii își pot dezvolta interesul pentru cultură și artă.

Reprezentanții Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, sunt încântați că au reușit să aducă în fața publicului Râmnicu Sărat un actor remarcabil.

Marcel Iureș are o carieră deosebit de bogată și diversă, nu doar în țară, ci și în străinătate. Actorul a jucat în peste 80 de filme și a interpretat numeroase roluri memorabile pe scena teatrului românesc. Pentru întreaga carieră, în 2022, i-a fost dedicată ediția a 13-a a Festivalului Serile Filmului Românesc, la Iași, unde a avut parte de o retrospectivă specială și de cinci zile de festival. TVSat Media Group a fost partener media al evenimentului organizat la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 56 = 59