LOVITURĂ PE PIAȚA DROGURILOR

0
200
Foto :Arhiva

O nouă lovitură dată de polițitii buzoieni traficanților de droguri. De această data, oamenii legii au reușit să destructureze o grupare specializată în trafic de droguri de mare risc, înființată anul trecut. Potrivit anchetatorilor, deși nu acționa de mult timp pe piața stupefiantelor, organizația era bine pusă la punct, iar drogurile erau distribuite rapid, atât clienților din Buzău, cât și din restul regiunii. Întreaga ,,afacere” s-a derulat din anul 2022, până în luna aprilie a acestui an. În toată această perioadă, grupul a acționat pe trei paliere.

Polițiștii și procurorii DIICOT Buzău, alături de anchetatori din Galați, Brăila, Vrancea, Brașov și municipiul București, au descins, ieri, la domiciliile membrilor grupării. Oamenii legii au percheziționat zeci de imobile și au descoperit cantități importante de droguri, bani, dar și instrumente pentru porționarea drogurilor în vederea vânzării.

În urma perchezițiilor, peste 30 de persoane au fost duse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. La finalul audierilor, 10 suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, iar o persoană a primit control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 + = 63